Doe mee met het

Lichtensemble

WIL JIJ DEEL UIT GAAN MAKEN VAN HET HELEND LICHTENSEMBLE

Stel je voor: een ensemble dat zuiver van hart is en zichzelf heeft voorbereid en geoefend om alleen nog maar het licht van de oorspronkelijke wereld, de geest ofwel Christus uit te drukken in klank. Om in harmonie en in muziek die in het moment ontstaat, uit niets en zonder voorbereiding precies dat uit te drukken wat de zielen die daar op dat moment samen zijn nodig hebben om terug naar huis te kunnen keren. Een Grote Genade Zieners, Helers en Verlossers LichtVeld in klank waarin wie dat wil thuis kan komen in de oorspronkelijke geestelijke wereld, in het licht.

Ben je zo ver om op weg naar huis te gaan, jezelf te zuiveren en te ontdekken hoe je licht direct om kunt zetten in klank? Lees dan verder, ontdek wat we gaan doen en hoe je in kunt stappen:

Wat gaan we doen?

  • De maanden februari tot en met juni 2019 staan in het teken van voorbereiding, bewustzijnsontwikkeling, zuivering en ontmoeting. Als je ziel zuiver is dan kan het licht zonder filter door je heen bewegen en wordt ook je klank zuiver. Dat vraagt bewustwording, jezelf kennen in je ziel, overdracht aan het licht en overgave aan het licht. Als jij die stappen wil maken dan zullen wij je daarbij begeleiden.
  • Oefenen in het neerzetten van een helend genade klank-lichtveld waarin geest trilling wordt. In die trilling lossen de scheppingen van tijd/ziel en ruimte/stof/lichaam op waardoor bewustzijn terug kan keren naar huis. Ook in dit proces zullen wij je begeleiden.
  • Op 1 juli start een tournee met lichtconcerten door Nederland met maandelijks optredens. Het lichtensemble zal vanzelf bij ieder concert de vorm aannemen die dient. Elke provincie wordt bezocht en ook Brugge, Gent en Antwerpen staan mogelijk op de agenda.

Hoe kun je instappen?

Ten minste tot 1 juli kun je instappen. Ben je musicus, hou je van muziek en klank en voel je in jezelf de roeping om te komen dan is de eerste stap een ontmoeting. Daarvoor kun je je per e-mail aanmelden op [email protected]. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. Aan een ontmoeting zijn geen kosten verbonden. Een donatie voor het verwezenlijken, dragen en uitvoeren van het licht-ensemble en de lichtconcerten is van harte welkom.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom kennis te komen maken bij één van de lichtconcerten. Na het concert is er altijd ruimte voor kennismaking, ontmoeting, vragen en meer.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.