Welkom bij de

Lichtconcerten

Ervaar de helende kracht van de klank van licht

IEDERE MAAND EEN LICHTCONCERT

Vanaf juli 2019 gaat het Lichtensemble op tournee en is er elke maand een lichtconcert in één van de provinciën van Nederland. Locaties van de concerten worden uiterlijk 6 weken van te voren bekend gemaakt. Data van (volgende) concerten komen steeds ca. drie maanden van te voren online.

Bij een lichtconcert komen musici samen die de intentie leven om zo zuiver mogelijk klank te geven aan het licht. Een Groot Genade Zieners, Helers en Verlossers LichtVeld in klank waarin wie dat wil thuis kan komen in de oorspronkelijke geestelijke wereld, in het licht ofwel in Christus. Een concert bestaat globaal uit twee delen: het opbouwen van het Lichtveld in klank en een uitwisseling met alle aanwezigen waardoor (je) bewustzijn verruimd.

Het Lichtensemble heeft geen vaste leden. Een ensemble dat zuiver van hart is en zichzelf oefent, voorbereid en heeft geoefend om alleen nog maar het grote Genade Licht te zijn en uit te drukken in klank. In die Genade kan elke ziel heling, verlossing en de weg terug naar huis vinden. Kom je de helende kracht van de Klank van Licht ervaren? Bij elk concert ontstaat het ideale ensemble dat uitdrukking geeft aan precies dat wat voor alle zielen die op dat moment samen zijn nodig is om terug naar huis te kunnen keren. Elk concert zal een unieke uitdrukking zijn zoals de Heilige Geest ons allen inspireert.

Tickets kun je boeken via de agenda of direct via onderstaand overzicht. Je kunt zelf kiezen of je iets bij wil dragen en zo ja hoeveel. Je bent van harte welkom.

Laden Evenementen

List of Evenementen

Lichtconcert 28 september 2019

28 september | 14:00 - 17:00

Ervaar de helende kracht van de klank van licht.

Lichtconcert 26 oktober 2019

26 oktober | 14:00 - 17:00

Ervaar de helende kracht van de klank van licht.

+ Exporteer Evenementen

Bekijk hier de volledige agenda.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.